Vloeren

Naast onze meubelen leveren en leggen wij nu ook vloeren, zoals pvc, laminaat, vinvyl, parket, vloerkleden op maat gemaakt van tapijt. 

Vivafloors

Vivafloors produceert en levert hoogwaardige pvc vloeren voor ieder budget en interieur. Koopt u een vloer van Vivafloors, dan koopt u een vloer met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Vivafloors gebruikt altijd de beste materialen en alle vloeren beschikken over een zeer sterke toplaag. De prints zijn realistisch en altijd natuurgetrouw. Dit komt mede doordat Vivafloors alleen gebruik maakt van zeer grote dessins, waardoor er weining herhalingen voorkomen.

Men zegt niet voor niets: "Vivafloors, vloeren voor het leven"

https://www.vivafloors.nl/ 

 

Peitsman

Wij zijn gespecialiseerd in alle producten die de parketteur, woninginrichter of projectinrichter nodig heeft voor zijn werk. Hiermee hebben wij laminaatvloeren, pvc-vloeren en parketvloeren voor elke smaak en elke benodigde toepassing.

Bekijk hieronder de brochures:

Click vinyl collectie 

Laminaat collectie

Pvc design collectie 

Quick step laminaat collectie

Quick step parket collectie

 

Oars as Oars vloeren collectie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor de vloer. Zo biedt Oars as Oars een breed assortiment vloerbedekking en onderzoekt voortdurend de trends op de markt. Wij weten de weg naar de beste producenten van tapijt, vinyl, laminaat en pvc. Of zij nou dichtbij huis produceren of in een uithoek van de wereld. Wij leveren graag de juiste kwaliteiten tegen de beste prijzen. 

 

Castle Stones
Als we praten over exclusieve Bourgondische vloeren, dan horen de Castle Stones hier absoluut bij. Deze door Maurits Simonette ontwikkelde stenen worden namelijk 1 voor 1 met de hand vervaardigd. De mallen van de Castle Stones worden gemaakt op basis van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken.

Niet alleen de uitstraling, maar ook de makelij van de Castle Stones is bijzonder. Innovatieve materialen in combinatie met gemalen marmer, zorgen ervoor dat de tegels door en door gekleurd zijn. Daarnaast zorgt het gebruik van echte gemalen natuursteen voor een structuur die overeenkomt met de rustieke uitstraling van de echte oude tegels die als mallen gebruikt worden.
“Doordat de castle stone tegels met de hand gemaakt worden, is iedere vloer uniek!
De basis van de Castle Stones is gelijk aan die van de grondstof steen. Het grote verschil is echter dat de Castle Stones op een geheel nieuwe hedendaagse manier vervaardigd worden. De stenen worden gegoten, geperst, en krijgen vervolgens een speciale nabehandeling, waardoor ze hun exclusieve en authentieke uitstraling krijgen.

De Castle Stones zijn ook zeer geschikt voor in natte vertrekken als spa-ruimtes en bijv. de badkamer. De Castle Stones zijn ongevoelig voor licht, slijtvast, kennen een zeer hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast zijn de Castle Stones ook nog eens zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Hieronder vindt u een greep uit het kasteelvloeren assortiment:

De voordelen van Castle Stones
Castle Stones vallen in eerste instantie op door hun schitterende uitstraling. Maar ze zijn niet alleen mooi. De Castle Stones bieden namelijk ook erg veel voordelen. Hieronder vindt u enkel voordelen van de Castle Stones:

 • De Castle Stones zijn extreem licht van gewicht waardoor ze zeer geschikt zijn voor vloeren die niet te zwaar belast mogen worden.
 • Castle Stones kunnen ook worden geplaatst op houten vloeren. Daarnaast zijn de Castle Stones ook geschikt als wandbekleding.
 • Castle Stones zijn veerkrachtig waardoor ze licht meebewegen met de ondervloer.
 • Castle Stones zijn slechts 8 mm dik.
 • Door de verouderde afwerking zijn de Castle Stones niet glad.

Deze voordelen gelden zowel voor de modellen Dalle, Loft als Bricks. Daarnaast zijn deze voordelen uiteraard van toepassing op alle kleurcombinaties.

Castle Stones Bricks
De Bricks zijn gebaseerd op oude Engelse en Hollandse steentjes. De zogenaamde ”Waaltjes”. Vroeger werden deze gemaakt van rode of gele klei en was men beperkt tot deze twee kleuren. Doordat de Castle Stones geproduceerd kunnen worden via een nieuwe innovatieve manier, zijn de Bricks nu leverbaar in diverse hedendaagse kleurtinten.

De maten van de Castle Stones Bricks variëren van 4,5×12 cm. tot 4×15 cm. De Castle Stones Bricks komen het meest tot hun recht in kleinere ruimtes zoals de hal, keuken, serre of badkamer. Ook zijn de Bricks prachtig als wandbekleding. Met wat strijklicht geeft dit een zeer exclusief en sfeervol effect.

Castle Stones Dalle
De Dalle serie is gemaakt met een wat robuuster karakter. Deze serie wordt door Maurits steeds verder uitgebreid. Maurits reist hiervoor zelf naar Frankrijk om de mooiste originele historische stenen te zoeken, zodat deze als mallen kunnen fungeren voor deze prachtige authentieke stenen.

De originele stenen komen veelal uit monumentale gebouwen, kloosters, kerken en kennen hun oorsprong in de Franse kalksteen uit de Bourgogne. Omdat stenen vroeger nooit vaste maten hadden, heeft ook de Castle Stones Dalle serie enorm veel verschillende maten, welke variëren van 28 x 31 cm. tot 90 x 132 cm. De Castle Stones Dalle worden in wild verband gelegd. Bij grotere bestellingen worden er per 15m2 twee schitterende gravure stenen geleverd in de maten 30×30 cm en 70×60 cm.

Castle Stones Loft

Het model Loft bestaat voornamelijk uit grote tegels. Deze stenen worden met de hand gebrand en gehamerd waardoor ze een iets strakkere, maar toch authentieke uitstraling hebben.

Om een authentieke en unieke uitstraling te creëren, kan er gekozen worden de stenen in een wildverband te leggen. Wanneer u hiervoor kiest zullen er uiteraard een hoop passtukken gezaagd moeten worden, maar het is zeker de moeite waard. Wanneer u de vloer een iets rustigere uitstraling wilt laten behouden kunt u de vloer het beste in een banenverband laten leggen. Hierbij verspringen alleen de kopse voegen.

De Castle Stone Loft wordt geleverd in de volgende maten:

 • 92 x 92 cm
 • 92 x 123 cm
 • 77 x 123 cm
 • 64,2 x 123 cm
 • 58 x 123 cm
 • 64,2 x 45 cm
 • 48,2 x 30,2 cm
 • 43 x 64,2 cm
 • 33,2 x33,2 cm

Castle Stones zijn in acht verschillende kleuren met telkens drie kleurschakeringen verkrijgbaar. Het kleurengamma gaat van lichtbeige tot donkergrijs

 • Brown grey
 • Earl grey
 • Evening shadow
 • Light terra
 • Morning mist
 • Old grey
 • Sand grey
 • Warm desert

 

Speciale Producties

Naast de reeds bestaande ornamenten hebben wij voor u de mogelijkheid, uw eigen logo of familiewapen te vervaardigen. Bij grote projecten kunnen wij het formaat, de kleur en de structuur van de Castle Stones individueel aanpassen