Nieuw bij Oars as Oars

Naast onze meubelen leveren en leggen wij nu ook vloeren, zoals pvc, laminaat, vinvyl, parket, vloerkleden op maat gemaakt van tapijt. 

Vivafloors

Vivafloors produceert en levert hoogwaardige pvc vloeren voor ieder budget en interieur. Koopt u een vloer van Vivafloors, dan koopt u een vloer met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Vivafloors gebruikt altijd de beste materialen en alle vloeren beschikken over een zeer sterke toplaag. De prints zijn realistisch en altijd natuurgetrouw. Dit komt mede doordat Vivafloors alleen gebruik maakt van zeer grote dessins, waardoor er weining herhalingen voorkomen.

Men zegt niet voor niets: "Vivafloors, vloeren voor het leven"

https://www.vivafloors.nl/ 

 

Peitsman

Wij zijn gespecialiseerd in alle producten die de parketteur, woninginrichter of projectinrichter nodig heeft voor zijn werk. Hiermee hebben wij laminaatvloeren, pvc-vloeren en parketvloeren voor elke smaak en elke benodigde toepassing.

Bekijk hieronder de brochures:

Click vinyl collectie 

Laminaat collectie

Pvc design collectie 

Quick step laminaat collectie

Quick step parket collectie

 

Oars as Oars collectie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor de vloer. Zo biedt Oars as Oars een breed assortiment vloerbedekking en onderzoekt voortdurend de trends op de markt. Wij weten de weg naar de beste producenten van tapijt, vinyl, laminaat en pvc. Of zij nou dichtbij huis produceren of in een uithoek van de wereld. Wij leveren graag de juiste kwaliteiten tegen de beste prijzen.

Bekijk de collectie