Raw design

Raw Design is een eigentijds Hollands meubelmerk met een uitgebreide collectie tafels, stoelen en kasten met een modern stoer karakter en een solide industriële look!

 

Stoer, robuust & betaalbaar

 

In september van 2014 heeft Raw Design zijn eerste collectie industriële producten geïntroduceerd op de vakbeurs Woonindustrie in de inmiddels vaste showroom in Nieuwegein. Deze werd gelijk zo enthousiast ontvangen dat reeds in februari van 2015 het vernieuwende Mix & Match concept voor de collectie tafels kon worden gepresenteerd. Een uniek concept waarmee met verschillende tafelbladen (diverse houtsoorten, afwerkingen en afmetingen) en verschillende onderstellen een tafel geheel naar eigen wens kan worden samengesteld.

 

Mix & Match Tafels

De exclusieve onderstellen worden door deskundige vaklieden vervaardigd. De modellen worden gemaakt van solide ijzeren kokers die in de gewenste vorm worden gebogen en gelast. De tafelbladen worden door ambachtslieden, met hart voor de zaak én voor elke tafel natuurlijk, gemaakt van eerlijk hout afkomstig van staatsbosbeheer uit verschillende Europese landen. Omdat het hout (eiken en cherwood) een echt natuurproduct is, is geen enkel tafelblad helemaal hetzelfde en geeft dat juist die mooie authentieke uitstraling aan onze tafels. Als finishing touch worden de tafelbladen, indien gewenst, voorzien van een onderhoudsvrije olie voor een mooie kleur en afwerking.

Mix & Match Stoelen

Een stoere tafel vraagt natuurlijk om bijpassende stoelen. Zoveel mensen, zoveel smaken. Gezien het succes van het Mix & Match concept bij de tafels heeft Raw Design dit concept inmiddels ook gepresenteerd voor de stoelen. De ruime keuze aan frames, stiksels, stoffering en kleuren bieden wederom zo veel mogelijkheden dat er voor elke wens wel een passende uitvoering is. Uiteraard worden ook de stoelen van Raw Desgin met veel aandacht en zorg voor kwaliteit door vaklieden vervaardigd. Zo wordt het leer van de stoelen zorgvuldig met de hand ingewassen en gekleurd met watergedragen beits en worden de bekledingsstoffen door ons zelf ingekocht bij gerenommeerde partners. Op deze manier kunnen we de gewenste kwaliteit van onze producten waarborgen.